Välkommen till
SHM Bygg och VVS

Snickare Norrort

SHM Bygg och Vvs

Vi är det självklara valet av snickare

Varmt välkommen till SHM Bygg och VVS, en firma med erfarna och skickliga snickare. Primärt arbetar vi i Norrort, men vi välkomnar självklart även uppdrag på andra områden i Stockholmsregionen. Vare sig det handlar om ett stort byggprojekt eller en mindre reparation, så utför vi varje arbete med fokus på att presentera ett resultat som uppfyller kundens alla förväntningar. Hos oss får du alltid en kostnadseffektiv arbetsprocess där vi tar stor hänsyn till dina önskemål. Vi finns i Tyresö men erbjuder även våra tjänster runt omkring Stockholm och Norrort. Är du i behov av snickare? Då har du kommit helt rätt.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av vad vi har att erbjuda. Tillsammans kommer vi fram till den lösningen som passar dig bäst.
Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig!

Snickare Norrort

BYGG

Snickare Norrort

Inom byggbranschen finns många arbetsområden och våra snickare har med åren lärt sig behärska dessa områden. Det är tack vare vår erfarenhet och yrkeskompetens som vi kan erbjuda det mesta som berör bygg. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med allt ifrån renovering och ombyggnation till nyproduktion. Vi tar oss an såväl små som stora uppdrag, alltid med fokus på kvalitet.

VVS

Vi erbjuder det mesta inom VVS

Vi är specialiserade inom VVS och kan utföra en mängd olika arbeten inom branschen. Inom rörmokeri så är noggrannhet och säkerhet viktigt för att kunna uppnå ett hållbart resultat och minimera risken för eventuella fuktskador. Oavsett uppdrag arbetar vi alltid med största möjliga noggrannhet och vi erbjuder dig en trygg arbetsprocess, vi slutför alltid arbetet och lämnar ingenting ogjort.

GALLERI

Snickare Norrort
Snickare

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

SHM BYGG och VVS

Sharifboy Mullodjanov

Granitvägen 24 A Lgh 1101
13546 Tyresö

sharifboy491@gmail.com
073-0988048