Bygg

Anpassad bygghjälp

Till oss kan du vända dig för att få hjälp inom bygg, vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetstjänster för både invändiga och utvändiga projekt. Vi på SHM Bygg och VVS tar oss an uppdrag oavsett omfattning, inget arbete är för litet eller för stort.

Med över 11 år i branschen så har vi det som krävs för att kunna presentera ett utmärkt resultat. När det kommer till bygg så kan vi som snickare utföra renoveringar samt ombyggnationer av hus, uteplatser och mycket mer. Funderar du på en nyproduktion så är det här firman för dig, vi är med dig från start till slut och ser till att du får ett arbete som uppfyller dina krav. Eftersom att vi även arbetar som rörmokare så kan vi även erbjuda en heltäckande lösning där vi utför både byggarbetet och de VVS-arbeten som behövs.

Gemensamt för alla våra byggarbeten är kvalitet, vi arbetar med framgångsrika metoder och använder endast förstklassigt material. Inför projektet går vi tydligt igenom dina önskemål så att vi kan genomföra arbetet utifrån det.

Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Innan något beslut fattas tar vi självklart fram en offert. Låt oss förverkliga dina idéer!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

SHM BYGG och VVS

Sharifboy Mullodjanov

Granitvägen 24 A Lgh 1101
13546 Tyresö

sharifboy491@gmail.com
073-0988048